2011. október 3., hétfő

GYÖNYÖRŰ GÓLÓK, KEVÉS JÁTÉK

Kolozsvári, 28 néző
Gólszerzők: Szita (20'), Oláh (32'), Szirony I (38'), Cseh (64'), Machut (72'), Brávácz (83'), illetve n.a. (52'), n.a. (60')
Csere: Cseh, Juhász, Steffen
Sárga: Korda, Horváth, Szirony II
Piros: Kovács (74')
Szögletarány: 3:1
Kis nélkül és Steffen személyében ismételten egy újonccal a keretben fogadtuk a ciprusiakat hazai pályán. A túl rövidre sikerült bemelegítés után sok fölösleges hibával kezdtünk, pontatlanok voltunk, akadozott a játékunk. Az idő előrehaladtával aztán kezdtünk magunkra találni, szebbnél szebb góljainkat pedig lélektanilag a legjobb pillanatokban szereztük. Így függetlenül attól, hogy a második félidő elején ismét szorossá tettük a mérkőzést végül nagyon sima győzelmet arattunk.
PERCRŐL PERCRE
20' Egy bedobás után Kovács cselezett befelé az alapvonalnál, majd középre játszott, ahol érkezett SZITA, aki 12 méterről állítgatás nélkül kilőtte a jobb felső sarkot. (0:1)
32' Brávácz szöglete után OLÁH bólintott a kapuba. (0:2)
38' Cseh készített le lövésre a felfutó SZIRONY I-nek, aki 16-ról laposan a hosszúba lőtte a labdát. (0:3)
52' Egy fölöslegesen eladott labdát csípett el a Hellas egyik támadója a tizenhatosunk előterében, majd a kapunkba helyezett. (1:3)
60' Kapu előtti kavarodás után tálcán kínáltuk lövésre a játékszert az egyik Hellas játékosnak, aki 10 méterről nem hibázott. (2:3)
64' CSEH kényszerítőzött Szirony I-el a jobb oldalon, majd a sarokkal visszakapott labdát 16 méterről a jobb alsó sarokba vágta. (2:4)
72' Német légiósaink a saját térfelünkről indulva átjátszották a Hellas komplett bal oldalát, majd Steffen az alapvonal közelépől középre játszott, MACHUT pedig 7 méterről a kapuba belsőzött. (2:5)
83' Az előretörő Korda csípett el egy kósza átadást a félpálya közelében, amellyel egyből kapura tört. Az akcióhoz csatlakozott BRÁVÁCZ, aki a jó ütembem kapott labdát 14 méterről a kapu bal oldalába helyezte. (2:6)

5 megjegyzés:

  1. A Dinamo Torpedo Sortegylet 216. sz. fiókpénztárában (Tokaji borozó) megtartott választmányi ülésének jegyzőkönyve

    - Elnök úr a választmány elé terjeszti, hogy a 10 esztendős Jubileum alkalmából ünnepségsorozat, majd tánczmultság tartana meg október hó 8-án. Még pediglen a Trapéz Olvasó Egylet nagy termében, mely felől már az igazgató úrral beszélt, és ő is jónak látja azt ott megtartani. Ezen mulatságon a foczi csapat tánc zenésze közreműködne 04 óráig. Kéri, tehát a választmányt határozna fölötte, s esetleg bővítene konczert zenekarok felléptével, mely már régen nem volt. Díszesebbé pediglen dísz vendégek meghívásával kellene tenni az ünnepet, mind azon személyek képében, kik a Sport Egylet korábbi tagságát képezték. Továbbá, hogy a Sport Egylet mind ama család tagjai, szurkolói, és barátai egyaránt szívélyesen meghívassanak.
    - A választmány az elnök úr indítványára elhatározza, hogy ezen mulatság megtartassék, egyben örömét fejezi ki, hogy az Olvasó Egyletben lehetséges azt megtartani, hol garantálhatóan jó hangulat lészen. Továbbá hozzá fűzi, hogy ezen mulatságon étkezni is lehessen és pedig a képpen, hogy egy 10 kg hús felvivendő, és az ott elkészítendő, a közkedvelt bab gulyást fogja szolgálni, mely 80 filléres adagokban árusítandó. Ez 30 vendég részére készüljön, hozzá való almás pitével egyetemben.
    -Elnök úr kijelenti, hogy mind ezen sütéshez szükséges fát, avagy szenet kamrájából kivételezi, egyben jónak látja, hogy ezen sütésnél bizonyos egyének fel szolgáljanak. Esetleg a választmányi tagok közül választassék 1-4 tag, mely hivatva lesz, hogy ez rendben menjen. Továbbá kéri a választmányt, szavazza meg a költségeket az almás pitéhez és bab gulyáshoz szükséges tárgyakért és alap anyagok beszerzésére. Egyben a zenészek fizetése, az étkezési díjak, a pénztárhoz kiküldöttek, a rendezők megválasztása, a fentebb említett sütéhez egyének és végül, mikori kezdettel kezdődjék.
    - Választmány határozata, hogy konczertzenész (10-12) gyöngyösi, és pest-budai legyen, két kompánia, kiknek ellátmány és fellépti díj szavaztassék meg. A mulatság dél után 3 órakor kezdődjék az Építők Sport Egyesület labdarúgó pályáján a Dinamo Torpedo bajnoki labdarúgó mérkőzésével, s újfent örömét fejezi ki, hogy szabadban lehetséges azt megtartani, ugyan ha jó idő lészen. Jónak látja továbbá, az ott megjelent közönség számára frissítők biztosítását, az ünnepi hangulat fel fokozása képpen. Ezt követően a Dinamo Jubileum az Olvasó Egylet nagy termében folytatódna ünnepi vacsora felszolgálásával, 18 óra tájékán. Az étkezési személy jegyek ára 1 korona, a családjegyet 2 koronában állapítja meg. Általános meghívó írassék és az kifüggesztessék. A főrendező bízatik meg a kis szalagok feltűzésére kívánt leánykák megválasztására. Ezen szalag igazolja az étkezési jegy befizetést, egyben fáradozásikért a leánykák 1 korona értékű csokoládéban részesüljenek. Konczert zenészek beszerzésére 100 korona, lampionokra további 1 korona szavaztatik meg, egyben a megrendelésre az Elnök Urat kérik fel. A választmány által meg határozott étkezési ellátmányon felül az Olvasó Egylet igazgatója bízatik meg a vendégsereg további élelmezésével, és szabadidő ital fogyasztásával még pediglen az általa előmutatott árlap szerint.

    Budapest, 2011. szeptember 30.

    VálaszTörlés
  2. Hűűűűűűűűűűűű bazmeg....aki ezt végig olvassa Szeszi az biztos nem odaérni a bulira idöben

    VálaszTörlés
  3. ezt olvasni kell ? :D Cami

    VálaszTörlés