2010. április 12., hétfő

EXPAT FOOTBALL BUDAPEST LEAGUE

8. Forduló

7 megjegyzés:

  1. szép volt fiúk – szerintem kezdetnek megteszi.

    khm… volna itt még valami, noha magán a labdarúgáson, meg azon kívül, hogy ott is piros-fekete a nyerő, nemigen kötődik a Dinamohoz, azért csak kikívánkozik belőlem ez a dolog. mert ha valaki közületek esetleg még nem tudná, idén száz éves a Borsodnádasdi Labdarúgó Sportegyesület. háromszoros hurrá a BLASE-nak!
    nos, eme kiváló jubileum alkalmából máris megjelent egy exkluzív támogatói kártya, miután a nyomorultaknak egy vasuk sincsen, hogy a működésüket finanszírozhatnák. ez a darab műanyaggal bevont papír névértékben tízezer forintot ér, és az önelégültség mellett a csapat ezévi összes hazai és idegenbéli mérkőzésének ingyenes megtekintésére jogosít fel. más szóval - hacsak be nem házasodtok Borsodba – gyakorlatilag az égvilágon semmi hasznát sem tudjátok venni. valójában én sem fogom jobban érezni magam attól egy fikarcnyit is, hogyha sikerül rátok sóznom egyet, és az igazat megvallva ezeknek a vidéki kölyköknek sem fog feltűnni, hogy edzés után lesz melegvizük - egyszerűen csak megnyitják, majd elzárják a csapot. (ami egyébként ráz, merhogy a tökömtudjami nem lett leföldelve.)
    ja, a cash-flow egyébként aképpen működik, hogy ha én viszem oda a lét, akkor azt az ifi csapat kapja meg, ha az ottani ’kultúráért és sportért alapítvány’ számlaszámára lesz átutalva, és a megjegyzés rovatba be van írva, hogy labdarúgás, akkor a sportegyesület, ha meg nincs beírva, akkor papírszalvétára, de inkább választási plakátra, még reálisabb esetben simán csak kurvákra költi valami nyeszlett helybéli önjelölt képviselő.
    ráadásként, ha jobban belegondolok, ez a támogatás hosszú távon sem fog megtérülni a Dinamonak, mert ismerve a vezetőség körében a borsodiakról elterjedt általános véleményt nagyon úgy fest: ezek a srácok egyáltalán nem a mi potenciális jövőbeni igazolásaink. no persze sohasem lehet tudni, ahogy azt mondani szokás.
    három kártyát kaptam az ifi edzőtől, ebből kettőt máris kifizettettem a budai elitligával, ahová keddenként erőnlétire járok: adtak lét szemrebbenés nélül, igazából nem rossz arcok ezek. az uccsót én állom, ám ha bárki is azt érzi itten, hogy besegít – és itt most egy pohár sör árára gondolok – azt örömmel veszem, mert szerintem rendes dolog az ilyesmi.

    kösz a figyelmet,

    csumi - imi

    VálaszTörlés
  2. A honlap vitathatatlanul a hét meccsének nevezi a mérkőzést, és részletesen beszámol a meccsről, gólról gólra...

    http://www.footballbudapest.com/

    VálaszTörlés
  3. "A végleges A Liga versenynaptárak, hogy szerepelt a két csapat küzd, hogy megtartsa a régi A Liga állapotát, és vitathatatlanul a meccs a hétvégén.
    Aránya az új aláírása Rodrigo Cartacho be a francia oldalon előttünk, mielőtt a Dinamo kapitánya Balázs Brávácz egyenlített egy csodálatosan hozott szabad rúgás. Annak ellenére, hogy két arány nagyon jó esélyei végén a fele, akkor ment minden szinten felezési idő előtti tűzijáték kezdődött igazán. Ez volt a Dinamo a sor, hogy menjen elé után egy klasszikus elleni támadást, amely lehetővé teszi József Tyahor találja magát egyedül és slot haza. Egyik oldal sem tudna kap 2 gól előtt a viszony, majd egyenlített köszönhetően egy szép támadás keresztül egy fuvar-és más új aláírása az arány, a német Christian Kieb szerezte debütált cél paprikát egy ügyes fél sortűz. Arány játékosa, Inigo volt beszennyezni a büntetés doboz, melyben a bíró nem tehetett mást mutatni, hogy a büntetés helyszínen. Inigo leporolta magát, és hasított a büntetés otthon mozog 3-2 előtt. Dinamo majd retailiated után szabadrúgás volt, csak félig üres, és azt követően a közelharci a dobozban, Ádám Tyahor fel a csapatok szintjén még egyszer. Arányt, akkor azt hitték szerezte a győztes, ha Jerome Rattoni át csábító labda felé Jeremy Montesinos, aki egyedül volt a 6 udvaron doboz és gólt az üres cél. De ez a játék több, mint egy csavar epsiode a "24" és a Dinamo nagyon maga Jack Bauer részesült másik Ratio Homini kezelését a listában, akkor a védekező Urugayan Marcelo eltérítette a golyót rá a kezét. Korda István lépett fel stroke a labdát, és otthon is szorgalmaztuk, hogy a győztes találatot, mert bár a közvetlenül a halál. Nagyon szórakoztató játék a közönség, de 1 pont minden a 4-4 sorsolást nem igazán, mit mindkét csapat remélt után Hellas "győzelme."
    :) google translate

    VálaszTörlés
  4. Jack Bauer babonáz csapat kettő, mint a hal aztán is azzal volt a gól. Episode 2 lesz better.

    ggle

    VálaszTörlés
  5. Chuck Norris turns round and round sírban ekkora hülyeség bejegyzés, episode 2 nem van szükség, pofája csak lesz tele motherföld jobban

    VálaszTörlés
  6. ja a kártyába szívesen beszállok egy sör árával. hajrá Borsod! meg Szabolcs :)

    VálaszTörlés
  7. tegnap már nem láttam a megjegyzésed druszám, nekem csak a munkahelyen van internet hozzáférésem kilenctől ötig, szegényes körülmények között éldegélek egyébként... mindenesetre az esti kaztro sör árát máris bedobtam a forró vizet a dzsipókra alapítvány tejfölös köcsögébe - és kösz szépen.

    VálaszTörlés